دیبافت
خانه / پارچه تریکو زمستانی / تولیدی پارچه تریکو خارخورده زمستانی

تولیدی پارچه تریکو خارخورده زمستانی

برای تولیدی پارچه تریکو خارخورده زمستانی یا پارچه گردبافت زمستانی ابتدا باید نخ آن را به دست آورید.
بعد از تولید نخ می توان انواع پارچه های گردباف زمستانی را تولید کرد.
منسوجهایی مانند

  1. دورس دونخ پنبه
  2. دورس دونخ پنبه خارخورده
  3. دورس سه نخ پنبه
  4. دورس سه نخ پنبه خارخورده
  5. دورس لاکرا
  6. دورس ملانژ
  7. دورس ملانژ خارخورده
  8. دوروپنبه
  9. و….

این مدلهایی که در بالا نام بردم نمونه های پر کاربرد و مشهور در زمینه پارچه های گردباف زمستانی می باشد.

پارچه دونخ خارخورده

پارچه تریکو خارخورده زمستانی مناسب دوخت انواع لباس های گرم مخصوص این فصل می باشد. تولیدی ها از این پارچه انواع لباس بچه گانه و بزرگسال را تهیه می کنند.
تولید و بافت پارچه با نخستین ظهور بشر همراه بوده است. در تمدن شوش در ایران نشان دهنده هنر پارچه بافی در آن زمان بوده است. تیغه مسی و اثر مس بر روی پارچه نشان دهنده وجود این هنر در گذشته بوده است.

پارچه دورس دونخ پنبه

این پارچه با روش دورس بافته می شود و این منسوج ضخامت خوبی برای فصل پاییز و زمستان دارد و گزینه خوبی برای لباسهای زمستانی می باشد.
این پارچه را معمولا با نخهای پنبه ولی در دو شماره مختلف تولید می کنند. به عنوان مثال نخهای ۲۴ و ۳۰

پارچه دونخ خارخورده

پارچه دورس دونخ پنبه خارخورده

این محصول شبیه دورس دونخ پنبه می باشد و از همان نخها استفاده می شود، با این تفاوت که پشت این محصول را خار می زنند که حالت پرز دار می شود.
به عبارت دیگر باید گفت همان پارچه دونخ پنبه است که پس از تولید فرآیند خارزنی را روی آن پیاده می کنند.
دلیل خارزنی این محصول، افزایش حس گرما در فرد استفاده کننده می باشد.

پارچه دورس سه نخ پنبه

حالا گمان کنم با توضیحاتی که در بالا عنوان کردم در این پارچه حدسهایی می زنید، بله درست است این محصول همانگونه که از نام آن مشخص است از سه نخ پنبه استفاده می کنند.
این منسوج از دونخ آن ضخیمتر پس در نتیجه گرمتر می باشد.
دورس دونخ خارخورده

دورس دونخ خارخورده

پارچه دورس سه نخ پنبه خارخورده

این محصول در واقع همان پارچه دورس سه پنبه می باشد.
در واقع ابتدا پارچه دورس سه نخ را تولید می کنند و سپس پارچه را به پشت برمی گردانند و در پشت پارچه عملیات خارزنی را انجام می دهند.
این پارچه بسیار ضخیم و گرم می باشد و برای لباسهای زمستانی گزینه بسیار خوبی می باشد.

دورس لاکرا

این محصول را همانگونه که متوجه شدید در آن از نخ لاکرا استفاده می شود ولی از نخ پنبه استفاده می شود.
این پارچه به دلیل استفاده از نخ لاکرا حالت کشی دارد.
این پارچه را برای لباسهای پاییزه و زمستانی کشی مورد استفاده می شود.

پارچه دورس ملانژ خارخورده

دورس ملانژ خارخورده

این محصول را با نخ ملانژ تولید می شود و پس تولید به روش دورس اقدام به پشت پنبه ای می کنند.
شاید با خود بگویید پشت پنبه چیست؟
بعضی از موارد به خاردار کردن ، پشت پنبه ای هم می گویند.
این پارچه از دونخ پنبه و سه نخ پنبه ضخامت کمتری دارد.
پارچه دورس ملانژ خارخورده

پارچه دورو پنبه

این محصول را هم به صورت دورو تولید می کنند و ۱۰۰% پنبه می باشد. این محصول مانند یکرو پنبه است ولی از آن محصول ضخیمتر می باشد.

سفارش آنلاین پارچه تریکو دورس ملانژ

از طریق سایت های اینترنتی می توان اقدام به سفارش پارچه تریکو خارخورده زمستانی یا تریکو دورس ملانژ با کیفیت نمود.
این سایت ها انواع پارچه را به روش های متنوعی عرضه می دارند که برخی از آنها عبارتند از:

  •  پارچه فروخته شده را در کمترین زمان ممکن به دست مصرف کننده می رسانند.
  •  فروش آنها به صورت تمام وقت و شبانه روزی است.
  •  ثبت سفارش خرید در کوتاهترین زمان ممکن صورت می گیرد.
  •  در صورت ایراد پارچه و یا اشتباه در ارسال آن، امکان مرجوعی آن وجود دارد.
  •  پارچه های عرضه شده در این وب سایت ها دارای تنوع قیمت می باشند.

پارچه تریکو خارخورده زمستانی

این مراکز فروش سفارش های دریافتی را پس از بررسی و ثبت، بسته بندی و برای خریدار ارسال می دارند. پرداخت وجه نیز ممکن است در لحظه خرید یا در زمان تحویل کالا صورت گیرد.

پارچه تریکو خارخورده زمستانی

افرادی که قصد خرید پارچه زمستانی را دارند، پارچه تریکو خارخورده زمستانی بهترین گزینه برای این منظور است. این پارچه ها به دلیل ویژگی هایی که دارند، مناسب فصول سرد سال مانند پاییز و زمستان می باشند. در هنگام خرید این پارچه به مقدار زیاد برای کارهای تولیدی بهتر است چند نکته در نظر گرفته شود. این نکات عبارتند از:

  •  جنس نخ پارچه بررسی شود.
  •  عرض پارچه
  •  کیفیت
  •  میزان آبرفتگی
  •  ضخامت
  •  ثبات رنگ
  •  شرکت تولید کننده
  •  نوع بافت

پارچه تریکو خارخورده زمستانی

تولید کننده ها که قصد خرید این پارچه را دارند، ابتدا بهتر است نمونه کمی از آن را تهیه نموده و در صورت تایید کیفیت و مرغوبیت آن را در حجم زیاد خرید نمایند. در زمان خرید عمده نیز باید به متراژ و گرماژ پارچه توجه شود و مقدار پارچه در یک طاقه نیز محاسبه شود.

خرید پستی پارچه خارخورده دو نخ

خرید پستی یکی از راه های خرید کالا های مختلف از جمله پارچه می باشد. از این طریق می توان این کالا را در دورترین نقاط خریداری نمود و از طریق پست دریافت نمود. این اجناس از این طریق به صورت بسته بندی شده به دست مشتریان می رسد. این کالا بیمه شده و در خرید پستی در صورت آسیب دیدگی هزینه آن به خریدار باز می گردد.

پارچه تریکو خارخورده زمستانی

جهت خرید و فروش انواع پارچه تریکو میتوانید با ما در ارتباط باشید:
خسروانی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09129726698
شماره فکس:02189782996
پست الکترونیکی: kh.dibaft@gmail.com

مطلب پیشنهادی

قیمت عمده پارچه تریکو نخی

آیا می دانید پارچه گردباف نخی را با چه مواد اولیه ای تولید می کنند؟ …

پاسخی بگذارید