مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خرید پارچه اسپان لاکرا | تولید و عرضه انواع پارچه

خرید پارچه اسپان لاکرا توسط واحد های تولیدی برای دوخت انواع البسه مانند لباس های ورزشی و گرم کن به کار صورت می گیرد. خوانندگان این مطلب ممکن است در ابتدا این سوال برایشان پیش آید که پارچه لاکرا چیست؟ مهمترین خصوصیتی که این پارچه به وسیله آن از دیگر پارچه ها قابل تمایز است، خاصیت کشسانی آن می باشد. این محصول از الیاف مصنوعی بافته می شود و فروش پارچه لاکرا بیشتر به منظور تهیه لباس های زنانه به کار می رود. مقاومت بالا و تنوع رنگ و عدم از دست دادن کیفیت اولیه پس از شست و شو مهمترین خصوصیت این الیاف می باشند که موجب آن شده است که بسیاری از افراد لباس هایی از این جنس را بر انواع  البسه دیگر که از نخ های متفاوتی بافته می شوند ترجیح دهند.

خرید پارچه اسپان لاکرا | تولید و  عرضه انواع پارچه

بزرگترین تولید کننده انواع پارچه های تریکو در ایران

بزرگترین تولید کننده انواع پارچه های تریکو در ایرانپارچه ای که انسان به کمک آن لباس های مختلف دوخته و بر تن می کند، از الیاف و نخ های متفاوتی بافته می شوند که هر کدام خصوصیات و ویژگی های خاصی دارند که به واسطه آن از یکدیگر قابل تمایز می باشند.
پارچه تریکو دسته ای از این اجناس است که به گرد بافت یا حلقوی نیز شهرت دارد. تریکو پارچه ای است که اکثر افراد حداقل در عمر خود یک بار لباسی از آن را بر تن داشته اند. 
این پارچه در حال حاضر یکی از محبوب ترین پارچه ها ست که طرفداران بسیاری دارد و تولید کنندگان زیادی نیز در این عرصه مشغول به فعالیت می باشند.
خصوصیات مختلف پارچه تریکو سبب شده است که برخی از تولید کنندگان در سطح وسیع در این زمینه مشغول به فعالیت می باشند که برخی از آنها به بزرگ ترین تولید کنندگان در این حوزه تبدیل شده اند.
در کارخانجات صنعتی، تولید کنندگان به تولید انواع پارچه تریکو می پردازند که بخشی از آنها عبارتند از:

  • پارچه تریکو یکرو، پارچه تریکو پنبه، پارچه تریکو لاکرا، پارچه گردباف، پارچه یکرو پنبه

تمامی انواع پارچه های نام برده شده توسط بزرگ ترین تولید کنندگان در متراژ های وسیع تولید شده و به اقصی نقاط کشور و همچنین بخشی از آن به کشور های دیگر نیز صادر می شود.

مشخصات فنی پارچه تریکو اسپان لاکرا

مشخصات فنی پارچه تریکو اسپان لاکراافرادی که به دنبال نوعی خاصی از پارچه تریکو هستند، خرید نوع اسپان لاکرا آن بهترین گزینه پیش روی می تواند باشد. 
مهمترین مشخصات این الیاف عبارت است از:

  • خاصیت کشسانی و قابلیت ارتجاع زیاد، مقاومت بسیار بالا، تنوع رنگی، عدم تغییر حالت پس از شست و شو
  • قیمت مناسب و ارزان، نرم و لطیف و مناسب برای دوخت انواع جوراب و لباس زیر و همچنین البسه ورزشی

پوشیدن لباسی که از پارچه تریکو تهیه شده باشد، حداقل توسط هر فرد در طول زندگی او تجربه شده است. احساس راحتی که در هنگام استفاده از این لباس ها به فرد دست می دهد، عاملی قوی برای تشویق آنها به خرید این اجناس می باشد.

عرضه اینترنتی انواع پارچه های تریکو

عرضه اینترنتی انواع پارچه های تریکوپارچه مهمترین وسیله برای دوخت انواع لباس و پوشش انسان می باشد. به طور کلی دو نوع الیاف مصنوعی و طبیعی برای بافت پارچه به کار می روند که پارچه تریکو نوعی از الیاف مصنوعی می باشد.
خرید اینترنتی پارچه هایی نظیر این از فروشگاه های عرضه کننده پارچه در اینترنت راهی برای تامین و خرید این کالا می باشد.
در عرضه اینترنتی انواع پارچه های موجود در بازار به همراه راهنمای خرید پارچه تریکو مناسب از مطالبی است که می تواند در خرید به کاربران سایت کمک زیادی نماید.
قیمت پارچه نخی، انواع پارچه لاکرا، روش های خرید پارچه ارزان، و لیست قیمت پارچه از دیگر اطلاعاتی هستند که همگی را می توان در سایت های فروش اینترنتی مطالعه نمود.

خریدار پارچه های باکیفیت و ارزان قیمت

خریدار پارچه های باکیفیت و ارزان قیمتهمان طور که به آن اشاره شد پارچه ها در دو نوع مصنوعی و طبیعی یا ترکیبی از آنها تولید می شوند که خریداران آن را گروه های مختلفی تشکیل می دهند.
مثلا دسته ای از بزرگ ترین خریداران این کالا را تولید کنندگان لباس و پوشاک تشکیل می دهند که هر کدام در تیراژ مشخص به تولید می پردازند. تولید کنندگان بزرگ از طریق خرید عمده از تولید کنندگان پارچه این کالا را با قیمت ارزان تهیه کرده و به دوخت لباس می پردازند.
دسته ای دیگر را خانواده ها و کسانی تشکیل می دهند که توان خیاطی و دوخت لباس های مورد نیاز شخصی خود را دارند و به این منظور به خرید اقدام می کنند. این خریداران در دسته کسانی قرار می گیرند که به خرید جزئی می پردازند. 
بنابراین اهداف خرید و گستره کاری مشخص کننده نوع خریداران و همچنین نوع خرید به صورت عمده یا جزئی می باشد.

بایگانی فروش پارچه اسپان لاکرا

بایگانی فروش پارچه اسپان لاکرابایگانی های محلی برای ذخیره و نگهداری وسایل و اطلاعات مختلف در یک حوزه کاری می باشد. دسته ای از این بایگانی مربوط به اطلاعات فروش می شود.
اطلاعات مربوط به فروش پارچه اسپان لاکرا در بایگانی های مخصوص جمع آوری شده و در مواقع لزوم به آنها مراجعه می شود.  
پارچه های اسپان لاکرا گروهی از پارچه های پر طرفدار هستند که استفاده از آنها به دلیل قیمت مناسب در سال های اخیر افزایش یافته است.
مراکز مختلف خرید و فروش پارچه اسپان لاکرا عرضه کننده متراژ های مختلف از این پارچه می باشند. همچنین عرضه این کالا هم به صوت عمده و هم به شکل جزئی صورت می گیرد که اطلاعات این بخش نیز در بایگانی های آن نگهداری می شود. 
اطلاعاتی که در ارتباط با میزان خرید و فروش پارچه هستند به ویژه برای تولید کنندگان و عمده فروشان بسیار ضروری و حیاتی است و برای مراجعات بعدی نیز از آنها استفاده می شود.

مهمترین کاربردهای پارچه اسپان لاکرا

مهمترین کاربردهای پارچه اسپان لاکراخاصیت کشسانی و انعطاف زیاد پارچه های اسپان لاکرا مهمترین دلیل برای خرید لباس هایی است که از این الیاف تولید می شوند.
این دو عامل سبب شده است که بتوان بسیاری از البسه راحتی را با استفاده از این الیاف مصنوعی تهیه نمود.
لاکرا پارچه ای است که قابلیت ترکیب با پنبه و یا پلی استر را داشته و از ترکیب آنها نوعی پارچه با مقاومت بالا تهیه می شود.
قیمت پارچه لاکرا نیز عامل دیگری برای میزان فروش بالای آن می باشد. به ویژه قیمت این پارچه به صورت عمده بسیار مقرون به صرفه برای تولید کننده تمام می شود.
از جمله مهمترین کاربرد های این تولیدات می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • انواع لباس های ورزشی مانند لباس های قایقرانی و شلوار اسکی
  • انواع باند های کشی، زیر شلواری، مایوی شنا و جوراب و کمربند

موارد فوق نشان دهنده گستردگی استفاده از پارچه اسپان لاکرا می باشد که امروزه البسه بسیاری با کمک آن طراحی و تولید می شوند.

لیست قیمت انواع پارچه های تریکو تیپ لاکرا

لیست قیمت انواع پارچه های تریکو تیپ لاکرالاکرا نوعی پارچه تریکوست که مانند تریکو به صورت کشی است اما خواص کشی آن بیشتر است. این جمله می تواند در پاسخ به این سوال که تیپ لاکرا چیست؟ بیان شود. 
لیست قیمت انواع این اجناس بستگی به عوامل مختلفی دارد که به طور کلی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • نوع بافت که برخی پارچه ها ریز بافت و برخی دیگر درشت بافت می باشند.
  • وزن مخصوص یا به اصطلاح گرماژ پارچه که بر اساس آن نازکی یا ضخیمی پارچه تعیین می شود.
  • عرض پارچه که بین نود تا صد و پنجاه می باشد و قیمت خرید مواد اولیه
  • مقدار خرید و نوع ماشین آلات بافندگی 

هر یک از عوامل نام برده شده نقش مهمی در تعیین لیست قیمت این تولیدات ایفا می کنند که بعضی از آنها نقش مهمتری دارند. مثلا قیمت خرید مواد اولیه یکی از مهمترین فاکتور هایی است که می تواند نرخ این اجناس را افزایش یا کاهش دهد. 
یا به عنوان نمونه ای دیگر، شیوه خرید نیز تعیین کننده تغییرات موجود در این قماش می باشد. به طور نمونه قیمت عمده پارچه از قیمت متری و جزئی آن کمتر است.

فروش عمده پارچه یکرو ملانژ تیپ لاکرا

فروش عمده پارچه یکرو ملانژ تیپ لاکرایکی از پارچه هایی که در فروش عمده به خریداران معرفی می شود، پارچه یکروی ملانژ تیپ لاکراست. پارچه های ملانژ نیز در دسته پارچه ها و الیاف مصنوعی قرار می گیرند کههر  البته دارای درصدی از الیاف طبیعی نیز می باشند. نوع یکروی ملانژ مناسب دوخت انواع لباس های راحتی خانگی مانند تاپ و تی شرت و همچنین شلوار راحتی می باشد.
مثلا ممکن است حاوی شصت درصد الیاف مصنوعی و چهل درصد الیاف طبیعی باشند. هر چه درصد الیاف طبیعی بیشتر باشد قیمت آن نیز افزایش می یابد.
فروش عمده این محصولات به شکل طاقه ای و در متراژ های مختلف صورت می گیرد. کارخانه پارچه تریکو مکانی است که خریدار این اقلام به شکل کلی و عمده می باشد.
عرضه محصول با قیمت پایین و ارزان مهمترین مشخصه و ویژگی عمده فروشی می باشد که در این روش مبادله و تجارت به کار می رود. عمده فروشان به میزان سرمایه و مکانی که در اختیار دارند می توانند به معامله پارچه در مقادیر مورد نظر خود بپردازند.

عرضه اینترنتی انواع پارچه طرحدار ژاکارد

عرضه اینترنتی انواع پارچه طرحدار ژاکاردعرضه و فروش اینترنتی پارچه ژاکارد طرح دار در هر مقدار و با هر حجم از طریق سایت های اینترنتی انجام می گیرد. 
پارچه های ژاکارد با ماشین های مخصوص بافندگی بافته شده و در تار و پود پارچه طرح آن بافته می شود که این عاملی برای تفاوت آن با سایر پارچه ها می باشد. در واقع با کمک ماشین هایی که مخصوص بافت ژاکارد توسط فردی به همین نام تولید شدند بافت پارچه در طرح های مختلف و زیبا ممکن شد. 
مهمترین مشخصات پارچه ژاکارد عبارت است از:

  • مقاوم و محکم است و از ثبات لازم برخوردار است.
  • دارای خاصیت ارتجاعی و کشسانی می باشد.

در عرضه اینترنتی انواع این الیاف که مهمترین آنها و در واقع محبوب ترین آنها نوع پنبه ای و ابریشمی می باشد به بازیدکنندگان سایت معرفی می شود. همچنین رنگ بندی های متنوع و شاد نیز از دیگر نمونه های معرفی شده به کاربران سایت می باشد.

فروشنده انواع پارچه تریکو ویسکوز کشی تیپ لاکرا

فروشنده انواع پارچه تریکو ویسکوز کشی تیپ لاکرافروش پارچه ویسکوز کشی توسط پارچه فروش هایی و کسبه ای صورت می گیرد که در این زمینه دارای فعالیت می باشند. برخی از این فروشندگان عمده فروش هایی هستند که در واقع کار توزیع و پخش را بر عهده دارند و با مصرف کننده نهایی سر و کار زیادی ندارند.
عده ای از فروشندگان علاوه بر فروش از طریق حضوری با طراحی سایت های اینترنتی اختصاصی این نوع فروش را نیز در مجموعه فروش خود برای راحتی بیشتر مراجعه کنندگان و خریداران قرار می دهند.
به کمک اطلاعاتی از قبیل قیمت پارچه ویسکوز، قیمت پارچه کیلویی  و همچنین ویسکوز کشی تیپ لاکرا که از این دسته از افراد می توان به دست آورد، می توان خریدی مناسب را از جهت قیمت و از جهت کیفیت تجربه نمود.
گروهی دیگر از فروشندگان این حوزه نیز صاحبان پارچه فروشی های سطح شهر هستند که ممکن است به صورت تخصصی به فروش یک نوع پارچه بپردازند یا مجموعه ای از پارچه ها را عرضه نمایند.

نمایندگی فروش انواع پارچه های تریکو در ایران

نمایندگی فروش انواع پارچه های تریکو در ایرانپارچه های تریکو از قدیم الایام تا کنون یکی از محبوب ترین پارچه های راحتی است. راحتی و نرمی و لطافت مهمترین ویژگی این پارچه ها می باشد. ضمن این که تنوع رنگ و طرح نیز از دیگر مزیت های این اجناس به شمار می رود.
این قماش را می توان از طریق نمایندگی های فروش آن تهیه نمود. برخی کارخانجات بزرگ نساجی که در این عرصه فعالیت می کنند تولیدات خود را از طریق نمایندگی های فروش در سراسر ایران به مشتریان و متقاضیان عرضه می کنند.
آخرین تولیدات و همچنین محصولات خوب و برتر تولید کنندگان از طریق کاتالوگی که تهیه می کنند در معرض دید مشتریان قرار داده می شود. این کاتالوگ ها حاوی اطلاعات جامعی درباره انواع پارچه تریکو در بازار و همچنین جدید ترین مدل های آن می باشند.

صادرات بهترین برندهای پارچه های ایرانی

صادرات بهترین برندهای پارچه های ایرانیکشور ایران یکی از تولید کنندگان انواع پارچه و منسوجات با بهترین کیفیت و بهترین برند ها می باشد. تولید کنندگان و صنعت گران ایرانی با استفاده از دانش روز و همچنین به کارگیری ماشین آلات صنعتی پیشرفته توانسته اند در این زمینه گام های مهمی بردارند.
در حال حاضر کارخانجات نساجی زیادی در کشور فعالیت دارند که برخی از آنها دارای فعالیت صادراتی نیز می باشند. مثلا کشور همسایه یعنی عراق یکی از وارد کنندگان انواع پارچه ایرانی می باشد. علاوه بر پارچه انواع نخ و الیاف مصنوعی و طبیعی نیز در فهرست کالا های مرتبط با این صنعت قرار دارند.
صنایع نساجی ایران و بافته های حاصل از آن دارای مشتریان خارجی در بازار های بین المللی هستند که هر ساله بخشی از آمار کالا های صادراتی کشور را به خود اختصاص می دهند. 
افراد و تجاری که در این زمینه تجربه کافی ندارند می توانند با کارشناسان و کسانی که دارای تجربه کاری در این حرفه برای سالیان زیاد می باشند مشاوره نموده و راهنمائی های لازم مانند نحوه اخذ مجوز های لازم و طی مراحل اداری را از آنها دریافت نمایند.

جناب آقای مهدی خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید