مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش پارچه فلامنت سوزنی ورزشی عمده | کارخانه تولید انواع پارچه

فروش پارچه فلامنت سوزنی ورزشی عمده توسط پخش کننده ها و توزیع کننده ها در مزاکز و نمایندگی های تولید کننده گان این محصولات در سرتاسر کشور برای فروش و دسترسی راحت تر مشتریان عرضه می گردد. قیمت محصولاتی که تولیدی ها به صورت عمده خریداری می کنند بسیار مقرون به صرفه می باشد و می توانند در نهایت محصولات تولیدی خود را با قیمت مناسب تری به دست مشتری برسانند. پارچه های فلامنت سوزنی دارای کاربرد های متفاتی است که در تولید انواع البسه، پرده و لباس های بیمارستانی استفاده می شوند هرچند این نوع پارچه دارای تنوع بسیار زیادی چه از نظر طرح، رنگ، عرض و غیره می باشد. 
فروش پارچه فلامنت سوزنی ورزشی عمده | کارخانه تولید انواع پارچه

مرکز فروش انواع پارچه تریکو فلامنت ورزشی

مرکز فروش انواع پارچه تریکو فلامنت ورزشیمراکز و نمایندگی های عرضه کننده انواع پارچه فلامنت ورزشی یکی از مراکزی در سرتاسر کشور هستند که شما به راحتی می توانید پارچه مورد نیاز خود را برای مصارف خانگی، تولیدی و صنعتی با قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه چه به صورت عمده و چه به صورت متراژی خریداری نماید.

پارچه تریکو فلامنت یکی از جمله پارچه های پرکاربرد در صنعت تولید انواع لباس و سایر منسوجات پارچه ای می باشد. این نوع پارچه به دلیل این که دارای بافت خاصی می باشد توسط دستگاه گردبافت بافته می شود. این نوع پارچه دارای بافت بسیار محکم و یکدستی است. این نوع پارچه همانطور که قبلا اشاره شد از جمله پارچه های پر کاربردی است که در بسیاری از تولیدی ها برای دوخت انواع البسه مورد استفاده قرار می گیرد. 

پارچه تریکو دارای انواع مختلفی می باشد اما یکی از بهترین نوع این پارچه ها پارچه تریکو فلامت است که کاربرد های بسیاری دارد از جمله مواد استفاده از این نوع پارچه ها عبارتند از:

  • لباس بچه گانه
  • لباس های فرم ورزشی
  • تی شرت های مردانه
  • لباس های زنانه 

تولید و عرضه انواع پارچه در کشور

تولید و عرضه انواع پارچه در کشورتولید پارچه فلامنت توسط کارخانه های بسیاری در سرتاسر کشور صورت می گیرد و این تولیدی ها محصولات خود را در سرتاسر کشور به صورت عمده در مراکز و نمایندگی های خود به فروش می رسانند. 

خریداران پارچه فلامنت برای این که محصول مورد خواسته خود را به صورت عمده و ارزان خریداری نمایند می توانند به صورت مستقیم نیز با کارخانه های تولید کننده این نوع پارچه ها نیز در ارتباط باشند و محصول را به قیمت عمده و نرخ بسیار ارزان از این کارخانه های تولید کننده خریداری نمایند.

پارچه های فلامنت تولید شده در نساجی های سرتاسر کشور در متراژ ها، وزن ها و گرماژ های بسیار مختلفی تولید می شوند، این نوع پارچه های تولید شده در نساجی ها به ۲ گروه اصلی تقسیم می شوند که در ادامه بیان خواهیم نمود که عبارتند از:

  1. پارچه فلامنت ورزشی: این نوع پارچه در دوخت انواع لباس های ورزشی، مانند: بلوز و شلواک و … به کار می روند.
  2. پارچه فلامنت بیمارستانی: این نوع پارچه در انواع لباس های بیمارستانی کاربرد دارد.

مشخصات فنی انواع پارچه فلامنت

مشخصات فنی انواع پارچه فلامنتهمانطور که قبلا گفته ایم پارچه های فلامنت تولید شده در کارخانه های نساجی در وزن های متفاوتی تولید می شوند. پارچه های فلامنت ورزشی دارای زیردست بسیار نرم و لطیفی می باشند، این نوع پارچه های در هنگام پروسه شستشو هیچ رنگی نمی دهند و همچنین در هنگام دوخت نیز لول نمی گردند. 

پارچه فلامنت برای دوختن انواع سوییشرت و شلوار بسیار مناسب می باشند به همین منظور در تولید انواع البسه ورزشی و گرمکن بسیار استفاده می گردد. 

از سایر مشخصات دیگر این نوع پارچه می توان به موارد زیر اشاره نمود که عبارتند از:

  • جنس پارچه: غواصی
  • نوع بافت پارچه: گردبافت
  • وزن طاقه: ۲۰ کیلو گرم
  • عرض پارچه: ۱۵۰ سانتی متر
  • رنگ پارچه: رنگبندی متنوع
  • گردبر: ۱٫۷۸ گرم
  • متراژ یک کیلوگرم: ۱٫۹۰ متر

کارخانه تولید انواع پارچه های ورزشی

کارخانه تولید انواع پارچه های ورزشیکارخانه پارچه تریکو ورزشی توانسته اند با استفاده از متخصصان در زمینه طراحی و تولید و بکارگیری دستگاه های پارچه بافی پیشرفته، صفر تا صد تولید و پخش محصولات خود را در سرتاسر کشور برای دسترسی راحت تر مشتریان خود با قیمت بسیار مناسب برای فروش در نمایندگی ها و مراکز معتبر خود عرضه می نمایند.

این کارخانه های تولید کننده سال ها در زمینه تولید و طراحی انواع پارچه فعالیت داشته اند به همین دلیل دارای تجربیات بسیار ارزشمند در این زمینه می باشند و همین امر باعث گردیده است تا بتوانند بهترین نوع مدل ها و پر فروش ترین سبک های پارچه تریکو ورزشی را تولید و در مزاکز فروش معتبر خود در سرتاسر کشور عرضه نمایند.

خریدارن می توانند انواع پارچه های تولید شده در این مراکز را به صورت های عمده و یا متری خریداری نمایند. همچنین بعضی از انواع پارچه ها به صورت متراژی یا کیلویی عرضه می گردند. قیمت پارچه کیلویی فلامنت به دلیل این که از نظر طول خاصیت کشسانی دارند برای خریداران بسیار مقرون بصرفه تر از متراژی می باشد.

خرید عمده پارچه تریکو فلامنت در تهران

خرید عمده پارچه تریکو فلامنت در تهرانخرید و فروش انواع پارچه تریکو لاکرا، پارچه غواصی ضخیم، پارچه یکرو پنبه و … در بازار تهران که یکی از مراکز اصلی خرید و فروش انواع پارچه بشمار می رود به صورت عمده و جزئی به فروش می رسد که خرید به هر دو صورت می تواند بسته به نیاز مشتری مقرون بصرفه باشد. 

مهم ترین مراکز فروش انواع پارچه تریکو فلامنت در تهران عبارتند از:

  • نمایندگی های که دارای مجوز رسمی از برند ها، شرکت های تولید کننده دارند. 
  • عمده فروشی ها و مراکز پخش و فروش پارچه های کیلویی
  • فروشگاه های آنلاین که در زمینه فروش و توزیع انواع محصولات نساجی ها فعالیت دارند.

شما همچنین می توانید با مراجعه به این مراکز لیست قیمت پارچه های عرضه شده را مشاهده نماید و سپس اقدام به خرید پارچه ارزان عرضه شده در این مراکز بپردازید. 

فروش عمده پارچه فلامنت سوزنی ورزشی

فروش عمده پارچه فلامنت سوزنی ورزشیفروش انواع پارچه فلامنت سوزنی به قیمت نساجی ها و درب کارخانه در مراکز و نمایندگی های معتبر که این محصولات را به صورت عمده و یا جزئی عرضه می کنند، صورت می گیرد. این نوع مراکز محصولاتی را که عرضه می کنند برای این که به قیمت درب کارخانه به دست مشتری برسانند از خود تولید کننده های که دارای برند معروف و معتبری می باشند خریداری می کنند. 

فروش پارچه ورزشی در مراکز و نمایندگی های معتبری که این محصولات را عرضه می کنند بسیار مقرون بصرفه می باشد همچنین این محصولات دارای مرغوبیت و کیفیت بسیار بالای نیز برخوردار هستند. 

پارچه فلامنت سوزنی ورزشی توسط نساجی های مختلفی در سرتاسر کشور تولید می شود و در سطح بازار به صورت عمده به فروش می رسد. برای خرید پارچه فلامنت سوزنی ورزشی روش های خرید بسیاری وجود دارد اماباید به این نکته توجه داشته باشید که قبل از خرید هر محصول اطلاعات جامعه ای درباره آن محصول داشته باشید.

عرضه انواع پارچه فلامنت عرض ۳ متر

عرضه انواع پارچه فلامنت عرض 3 مترپارچه های فلامنت دارای انواع مختلفی می باشند که هر کدام از آن ها با توجه به نوع کاربردی که دارند در عرض های متفاوتی تولید و در مراکز معتبر عرضه این محصولات با قبمت مناسب به فروش می رسند. 

پارچه های فلامنتی که با عرض ۳ متر در نساجی ها تولید می شوند در دوخت انواع پشت پرده ای مورد استفاده قرار می گیرند. این محصولات بیشتر در رنگ های نباتی و شیری به صورت طاقه ای به صورت عمده و جزئی به فروش می رسد. از جمله مشتریان این نوع پارچه ها را می توان به افرادی چون پرده سرا ها، هتل ها و … اشاره نمود. 

همچنین اگر شما از آن دسته خریدار انواع پارچه هستید که شناخت کافی درباره انواع پارچه را ندارید می توانید از مسئولین فروش در مراکز انواع پارچه راهنمایی و مشاوره بگیرید تا شما را در انتخاب محصول مورد نیاز شما راهنمایی کند تا در نهایت بتوانید انتخاب درستی را داشته باشید.  

لیست قیمت انواع پارچه فلامنت سوزنی در بازار

لیست قیمت انواع پارچه فلامنت سوزنی در بازار لیست قیمت پارچه فلامنت را می توانید چه به صورت حضوری و یا غیر حضوری از مراکزی که این محصولات را عرضه می کنند مطلع شوید. پارچه فلامنت سوزنی در تهیه انواع البسه ورزشی مورد استفاده قرار می گیرد. قیمت پارچه ورزشی عرضه شده در مراکز معتبر بسیار مقرون بصرفه می باشد. 

تولیدی ها و کارگاه های کوچک و بزرگ که در زمینه دوخت انواع البسه فعالیت می کنند برای تولید محصولات خود ابتدا به پارچه های مرغوب و با قیمت بسیار مناسب نیاز دارند ، به همین منظور این مراکز می توانند به توزیع ککننده گان و نمایندگی های تولید کننده انواع پارچه که در سرتاسر کشور در تمامی نقاط دور و نزدیک وجود دارد مراجعه نمایند و محصول مورد نیاز خود را به صورت عمده و جزئی خریداری کنند. 

اگر خریدارن پارچه مورد نیاز خود را به صورت عمده خریداری نمایند می توانند از مزایای که در ادامه بیان خواهیم نمود بهره ببرند که عبارتند از:

  1. تنوع بسیار زیاد محصولات در این مراکز
  2. تامین محصول مورد نیاز خریدار متناسب به نیاز مشتری
  3. پرداخت هزینه کمتر

پخش مستقیم انواع پارچه از کارخانه

پخش مستقیم انواع پارچه از کارخانهپارچه فلامنت ورزشی دارای انواع مختلفی است که هر نوع از آن ها با ویژگی های خاصی تولید و بافته می شوند. این نوع پارچه دارای تراکم های متفاوتی در کارخانه ها تولید می شوند و خریداران می توانند این نوع پارچه ها را بر حسب اینکه قصد تولید کدام البسه ورزشی را دارند خریداری نمایند. 

خریدارن می توانند انواع پارچه مورد نیاز خود را از مراکز پخش کراخانه های تولید کننده خرداری نمایند. چرا که خرید از این مراکز به شما این ضمانت را می دهد که کیفیت محصولات بسیار مرغوب و درجه یک است و با قیمت درب کارخانه در این مراکز به فروش می رسند و دارای ضمانت و خدمات پس از فروش نیز می باشند. 

در این نوع مراکز علاوه بر پارچه های فلامنت انواع پارچه ها دیگر مانند ویسکور و نخی نیز برای خرید مشتریان با قیمت های مناسب به فروش می رسد که شما می توانید ابتدا با آگاهی یافتن از قیمت پارچه نخی، قیمت پارچه ویسکوز و … محصول مورد نیاز خود را انتهاب و سپس خریداری نماید.

آشنایی با کاربردهای دیگر پارچه های فلامنت

آشنایی با کاربردهای دیگر پارچه های فلامنتابتدا باید گفت پارچه فلامنت چیست و سپس به کاربرد های دیگر آن اشاره خواهیم نمود، پارچه های فلامنت یکی از جمله الیاف مصنوعی هستند که به صورت عادی در طبیعت یافت نمی شوند،در هنگام تولید این نوع پارچه ها، الیاف فلامنت با الیاف مانند پنبه یا ویسکور که در روه الیاف طبیعی قرار دارند ترکیب می گردند. 

پارچه های فلامنت را می توان به سه گروه اصلی تقسیم بندی نمود که عبارتند از:

  1. گروه لباس ورزشی
  2. فلامنت برای لباس های بیمارستانی
    پارچه فلامنت بیمارستانی دارای انواع گوناگونی است که در تهیه انواع البسه بیمارستانی مانند لباس بیمار، روپوش پزشک و پرستار، ملحفه و … مورد استفاده قرار می گیرد.
  3. فلامنت برای دوخت پرده 

الیاف فلامنت بکار برده شده در پارچه های که برای البسه ورزشی مورد استفاده قرار می گیرد نسبت به فلامنت لباس درشت تر است. فلامنت لباسی نیز دارای بافتی لطیف است و در برخی موارد دارای براقیت و کشسانی خوبی نیز برخوردار می باشند. 

خرید اینترنتی پارچه فلامنت ورزشی درجه یک

خرید اینترنتی پارچه فلامنت ورزشی درجه یکهمانطور که می دانید امروزه بیشتر افراد به دلیل مشغله کاری بسیاری که دارند نمی توانند برای خرید پارچه فلامنت ورزشی درجه یک در بازار از یک مغازه به مغازه دیگر بروند و محصولات را از نظر کیفیت و قیمت با هم ارزیابی و مقایسه نمایند به همین دلیل خریدارن می توانند محصول مورد نظر خود را از طریق مراکز فروش اینترنتی پارچه و تنها با چند کلیک ساده خریداری نمایند.

این مراکز به مشتریان این امکان را می دهد تا بتوانند محصولات را از لحاظ قیمت و کیفیت با هم ارزیابی نمایند و درباره هر نوع مدل پارچه نیز به خریدار اطلاعات دقیقی می دهند تا به درستی بتوانند محصول مورد نیاز خود را با قیمت بسیار مناسب و به قیمت درب کارخانه خریداری نمایند.

از جمله مزایای خرید اینترنتی پارچه عبارتند از:

  1. مناسب ترین قیمت
  2. پرداخت آسان
  3. ارسال رایگان محصول خریداری شده در کوتاه ترین زمان ممکن

فروشنده پارچه های فلامنت در عرض های مختلف

فروشنده پارچه های فلامنت در عرض های مختلففروشنده ها پارچه های فلامنت را در عرض های مختلف از نساجی ها و تولیدی پارچه در کشور با قیمت بسیار مناسب خریداری می کنند و به دلیل خرید مستقیم و حذف دلالان باعث شده است تا محصولاتی را که برای فروش به مشتریان خود عرضه می نمایند به قیمت درب کارخانه و دست اول باشد. 

تولیدی های پارچه فلامنت را با توجه به نوع کاربردی که دارند با عرض های متفاوتی تولید می کنند که از جمله عرض های تولیدی این تولید کننده گان عبارتند از:

  • عرض ۱۵۰ سانتی متر
  • عرض ۱۶۰ سانتی متر
  • عرض ۲ متر
  • عرض ۳ متر

فروش پارچه فلامنت با توجه به نوع، گرماژ و … در این فروشگاه ها بسیار متفاوت می باشد و شما باید به این نکته توجه داشته باشید که محصول مورد نیاز خود را در میان این همه تنوع پارچه به درستی انتخاب نماید و در صورت هر گونه مشکل در انتخاب محصول می توانید از مسئولین فروش خبره در این امر که در این مراکز فعالیت می کنند راهنمایی و مشاوره بگیرید.

جناب آقای مهدی خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید