مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

قیمت پارچه لاکرا | خرید و فروش بهترین پارچه های شلواری

پارچه ها انواع گوناگونی دارند که نساجی های مختلفی آنان را در کشورمان تولید می کنند. در همین حال، این محصول را شرکت های مختلفی نیز از خارج کشور وارد بازار داخلی می نمایند. از جمله پارچه هایی که در ایران کاربرد زیادی دارد، لاکرا نام دارد. قیمت پارچه لاکرا به دلیل تنوع زیادی که دارا می باشد، متفاوت اعلام می گردد. برای به دست آوردن تازه ترین نرخ، می شود به تولیدی پارچه و یا مراجعی که در کار خرید و فروش بهترین پارچه های شلواری، تیشرت و لباس زیر می باشند، مراجعه نمود. 

قیمت پارچه لاکرا | خرید و فروش بهترین پارچه های شلواری

پارچه لاکرا چیست؟

پارچه لاکرا چیست؟پارچه لاکرا، نوعی از محصول می باشد که توسط الیاف مصنوعی تولید می شود. این نوع از پارچه، کاملاً از مواد پلاستیکی تشکیل شده و کاربردهای متفاوتی را نیز دارا می باشد. از این جمله می شود به لباس های ورزشی اشاره کرد. بیشتر تولید کنندگان البسه های ورزشی، از لاکرا برای دوخت لباس های شان استفاده می کنند. 

همچنین این گونه از پارچه در انواع گوناگونی نیز تولید می گردد که به نوعی می شود گفت، مخلوطی از الیاف مصنوعی و طبیعی هم می باشد. در کل می توان این گونه مدعی شد که در بیشتر پارچه های امروزی که دارای اندکی کشسانی می باشد، از لاکرا کار گرفته می شود که به دلیل نوع خاص و مقاوم بودن این گونه از الیاف است. 

در هر صورت، شما می توانید با مراجعه به بازار این محصول را در این انواع پیدا کنید: 

  • پارچه ویسکوز نخی لاکرا 
  • پارچه یکرو لاکرا 
  • پارچه اسپان لاکرا 
  • پارچه ملانژ لاکرا 
  • پارچه ویسکوز کشی لاکرا 
  • و غیره 

فروش عمده پارچه شلواری کش لاکرا

فروش عمده پارچه شلواری کش لاکراپارچه شلوار کشی لاکر را فروشندگان مختلفی عرضه می دارند. اما می خواهید که به صورت عمده آن را تهیه کنید، راه های متفاوتی را در پیش رو دارید. اولاً این که می شود به کارخانه جاتی مراجعه نمود که آن را تولید می کنند. اکثر تولیدی ها، این گونه از محصول را تولید می کنند. پس در این زمینه مشکلی پیش نمی آید. 

شما به راحتی می توانید به دفاتر فروش این کارخانه ها سر زده و اقدام به خرید کلی پارچه شلواری کش لاکرا نمایید. از این دفاتر می شود پارچه ویسکوز کیلویی را هم تهیه کرد. 

در همین حال، شرکت هایی نیز وجود دارند که این کالا را از خارج کشور وارد می نمایند. آن ها انواع پارچه یکرو و دورو لاکرا را به گونه کلی می فروشند و در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. اما راه دیگری اگر شما دسترسی به منابع اصلی ندارید، این است که به نمایندگی شرکت های تولیدی و وارداتی مراجعه کنید. این شعب در همه جای ایران هستند. 

شما در هر جایی از کشورمان که ساکن می باشید، خواهید توانست که نمایندگی ها را حالا با فاصله ای کم یا زیاد، پیدا کرده و پارچه گردباف لاکرا را هم به دست آورید. آن ها فروش پارچه ویسکوز را هم انجام می دهند. در هر صورت فروش عمده پارچه لاکرا شلواری کش، از طریق نمایندگی ها با اطمینان بیشتری انجام می شود. 

عرضه پارچه تریکو ویسکوز لاکرا باکیفیت

عرضه پارچه تریکو ویسکوز لاکرا باکیفیتعرضه پارچه تریکو ویسکوز لاکر با کیفیت را آن عده از کارخانه هایی انجام می دهند که در کار بافت و تولید پارچه لاکرا در انواع گوناگونی می باشند. این شرکت های به صورت کلی محصول خود را توزیع و پخش می کنند و شما در هر جایی از کشورمان که باشید، بسیاری ساده و راحت خواهید توانست که محصول را به دست آورید. 

کیفیت بالای این دست از پارچه ها، بستگی به این دارد که نخ مورد استفاده شده چه جنسی دارد. همان گونه که می دانید، در بازار دو نوع الیاف وجود دارند: الیاف مصنوعی و الیاف طبیعی. طبعاً نوع طبیعی از کارایی بالاتری برخودار می باشد و بی تردید دارای قیمت زیادتری هم نسبت به نوع مصنوعی دارد. 

این گونه از پارچه هم به همین طریق می باشد. البته الیاف مصنوعی ای که امروزه تولید می شوند، با فناوری کاملاً جدیدی به بازار ارائه می گردند و همه خوبی ها و مرغوبیت های نوع طبیعی را می توانند جبران نمایند. در هر صورت، می خواهیم به این نتیجه برسیم که عرضه کنندگان، در کیفیت های متفاوتی پارچه تریکو ویکسوز لاکرا را می فروشند. 

خرید پارچه تریکو از این نوع را توصیه می کنیم که از فروشندگان و عرضه کنندگان معتبر انجام دهید؛ چون آن ها نوع مرغوب کالا را در اختیارتان می گذارند. 

تولید عمده انواع پارچه ویسکوز تیپ لاکرا

تولید عمده انواع پارچه ویسکوز تیپ لاکراتولید انواع پارچه ویسکوز تیپ لاکرا به صورت عمده را طبیعتاً کارخانجات نساجی انجام می دهند که در گوشه و کنار کشورمان در حال فعالیت می باشند. آن ها در رنگ ها و طرح های متفاوتی محصولات خود را بافته و وارد بازار خرید و فروش می نمایند. با مراجعه به این تولیدی ها می شود به صورت عمده محصول را تهیه کرد. 

قیمت ها از تولیدی ها نیز، ارزان تر تمام می شود؛ به هر حال آن ها سازنده اصلی پارچه می باشند و تخفیف های ویژه ای را هم در نظر می گیرند. برای خرید پارچه ارزان، پس می شود به تولیدی های اصلی مراجعه نمود که منبع خوبی برای تهیه نوع پارچه ویسکوز لاکرا می باشند. این گونه از پارچه به دلیل خواص گوناگون، مشتریان زیادی دارد. 

در هر صورت، باید اشاره به این کرد که کارخانه تولیدی، انواع پارچه پنبه لاکرا را هم تولید می کند که محصول خود را به گونه کلی در دسترس مشتریان می گذارد. 

مصرف کننده در هر جایی که باشد، قادر خواهند بود که به نمایندگی ها و یا سایت های اینترنتی تولید کنندگان برتر مراجعه نموده و خرید کلی را با نرخ های بسیار نازلی انجام دهد. 

فروشنده انواع پارچه لاکرا ضخیم

فروشنده انواع پارچه لاکرا ضخیمپارچه های لاکرا را به صورت ضخیم و نازک تولید می نمایند. در این زمینه، فروشندگان متعددی را می شود در بازار پیدا کرد که حوزه تخصصی شان فروش این محصول می باشد. 

در این جا باید پافشاری نمود که پارچه های لاکرا ضخیم، کاربردهای مختلفی را می توانند داشته باشند که اکثراً برای تولید لباس های زمستانی بچه گانه، زنانه و مردانه استفاده می شوند. فروشندگان این محصول، آن را در رنگ های متفاوتی عرضه می دارند. شما هر رنگی را که خواسته باشید، خواهید توانست از ارائه دهندگان به دست آورید. 

از جانب دیگر، این فروشندگان، برندهای ایرانی و خارجی را به فروش می رسانند. برای خرید عمده و جزئی، پیشنهاد ما به شما این است که بهترین فروشندگان را پیدا کنید. یعنی این که به عرضه کنندگانی سر بزنید که محصول شان را از هر نظر تضمین می کنند و نوع مرغوب آن را در اختیارتان می گذارند. این فروشندگان قابل اعتماد می باشند. 

طبعا هم چنین ارائه دهندگانی در بازار، مشتریان زیادی هم دارند. با اندکی پرس و جوی بیشتر، می توان به راحتی، بهترین عرضه دهندگان پارچه های لاکرا ضخیم را پیدا نمود و هر گونه ای از این نوع پارچه را که خواسته باشید، تهیه کنید. 

خرید اینترنتی پارچه تریکو پنبه لاکرا

خرید اینترنتی پارچه تریکو پنبه لاکراخرید و فروش اینترنتی پارچه تریکو پنبه لاکرا، از جانب، فروشگاه های متعدد آنلاین صورت می گیرد. 

امروزه با گسترش پهنای باند اینترنت، دیگر از دورترین نقاط کشور هم می شود دسترسی به دهکده جهانی پیدا کرد. در این دهکده، بازدید کننده و خریدار پارچه های تریکو نوع لاکر پنبه ای می توانند، به آسانی فروشگاه هایی بزرگ و کوچکی را پیدا نمایند که بهترین محصولات را به فروش گذاشته اند. 

با بازدید از این فروشگاه ها می شود در هر کیفیت و قیمتی که خواسته باشیم، محصول خود را سفارش دهیم. از آن جایی که فروشندگان مجازی کالای خود را از طریق پست به دست مشتریان می رسانند، پس دیگر دغدغه ای وجود ندارد؛ زیرا که در اسرع وقت تعیین شده، ارائه دهنده، پارچه را به دست مشتریان خود می رسانند. 

در همین حال، سایت های اینترنتی عرضه کننده پارچه تریکو پنبه لاکرا، تعطیلی ندارند و شما در هر ساعت از شبانه روز که وقت داشتید، می توانید به فروشگاه های مختلف سر بزنید و خرید خود را با خیالی آسوده انجام دهید. تنها نکته این است که حتماً بایستی به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید تا بعداً دردسری برای تان ایجاد نشود. 

لیست قیمت پارچه تریکو در انواع مختلف

لیست قیمت پارچه تریکو در انواع مختلفپارچه های تریکو انواع مختلفی دارند که هر یک از آن ها، ترکیبی از الیاف مصنوعی و یا طبیعی می باشند. به همین ترتیب، می توان مدعی شد که این پارچه ها نرخ ثابتی در بازار ندارند؛ زیرا هر کدام شان دارای کیفیت های و قیمت های متفاوتی هستند. 

اما برای این که تازه ترین لیست قیمت پارچه تریکو را در مدل ها و گونه های مختلفی به دست آورد، می شود که به فروشگاه ها و یا بازارهای متعددی مراجعه نمود. در این بازارها، قیمت های روز اعلام می گردد. همچنین بهترین و ساده ترین راه برای تهیه نرخ روز، مراجعه به فروشگاه های آنلاین می باشد. 

در این فروشگاه ها، انواع پارچه های تریکو در مدل ها، طرح ها و الوان متفاوتی ارائه می شوند و قیمت های شان نیز درج می گردد. 

خرید مستقیم پارچه های لاکرا از تولید کننده

خرید مستقیم پارچه های لاکرا از تولید کنندهبسیاری از خریداران پارچه های لاکرا، برای این که بتوانند محصولی با کیفیت، اصل و زیر قیمت بازار تهیه کنند، می کوشند که توزیع کننده اصلی را پیدا نمایند. به همین دلیل است که آن ها تلاش می نمایند که به کارخانه تولیدی سر بزنند. البته باید به این نکته اشاره نمود که کارخانه های تولید کننده، خود در کار توزیع و پخش عمده محصولات شان هستند. 

پس تنها کسانی می توانند به آنان مراجعه کنند که قصد خرید عمده را داشته باشند. 

ولی خریداران جزئی، نباید نگران باشند؛ زیرا که شرکت های تولید کننده راه هایی را ایجاد کرده اند که از آن طریق، می توان خرید متری را هم به صورت مستقیم از کارخانه انجام داد. این راه ها کدام ها هستند؟ نمایندگی های شان در بازار و یا سایت های اینترنتی. از این دو طریق می شود با کیفیت ترین پارچه تریکو را بدون دست داشتن واسطه ها خرید. 

پخش کلی پارچه ویسکوز تیپ لاکرا شلواری

پخش کلی پارچه ویسکوز تیپ لاکرا شلواریپخش کلی پارچه ویسکوز تیپ لاکرا شلواری را در گام نخست، شرکت هایی انجام می دهند که در کار تولید و یا واردات آن می باشند. 

این شرکت ها برندهای متفاوتی می باشند که هر گونه محصولی را که خواسته باشید، در اختیارتان می گذارند. خریدار در هر جایی که باشد، به راحتی خواهد توانست که دسترسی به این کالا داشته باشد؛ چون که پخش کنندگان برای فروش بیشتر، حتی در دور دست ترین مکان ها، کالای شان را عرضه می دارند. 

مشتریان پخش کنندگان عمده، عموماً پارچه فروشی های در بازار و یا تولیدی های البسته می باشند. 

مشخصات فنی پارچه های ویسکوز لاکرا

مشخصات فنی پارچه های ویسکوز لاکراپارچه های ویسکوز لاکرا، از جمله بهترین محصولات به شمار می روند که در بازار نیز به صورت کلی و جزئی عرضه می شوند. در این جا باید گفت که ویسکوز، از جمله الیاف طبیعی به محسوب می شود. این گونه از الیاف را بر اساس پایه طبیعی مانند پنبه و لینن تولید می کنند که در اصل ماهیتی گیاهی یا به اصطلاح سلولزی دارد. 

اما از جمله مشخصاتی که این گونه از پارچه می تواند داشته باشد، به این موارد می توان اشاره کرد: 

  • مقاومت بالایی در برابر حرارت دارند. 
  • با شستشوی های پیاپی رنگ وا نمی دهند. 
  • به دلیل این که مخلوطی از لاکرا و ویسکوز می باشند، از کشسانی بالایی برخوردار می باشند. 
  • در برابر رطوبت نیز مقاوم می باشند. 
  • و سایر موارد دیگر 

سایت خرید پارچه یکرو ویسکوز لاکرا

سایت خرید پارچه یکرو ویسکوز لاکرااز سایت خرید پارچه یکرو ویسکوز لاکرا، می شود این محصول را در رنگ ها و ابعاد متفاوتی تهیه کرد. 

سایت های گوناگونی هستند که در این زمینه فعالیت می نمایند. این سایت ها، عرضه کننده بهترین نوع محصول می باشند. آنان از برندهای متفاوت ایرانی و خارجی کالا را در اختیار مشتریان و بازدیدکنندگان خود قرار می دهند. می توانید از این طریق به شکل کیلویی و متری، پارچه هیا یکرو ویسکوز لاکرا را تهیه کنید. 

قیمت پارچه کیلویی و متری را هم این سایت ها به سمع و نظر بازدیدکنندگان می رسانند. 

عوامل تأثیرگذار بر روی قیمت پارچه در بازار

عوامل تأثیرگذار بر روی قیمت پارچه در بازارنرخ پارچه ها در بازار متفاوت می باشد. برای نمونه قیمت پارچه ویسکوز، با نوع تمام پلاستیک یا پنبه ای آن فرق می کند. تعیین کننده اصلی نرخ ها، شرکت های تولیدی و وارداتی می باشند. این شرکت ها بر اساس یک سری از موارد، محصولات خود را تعیین نرخ می نمایند. در این خصوص می شود به چند مورد اشاره کرد که عبارتند از: 

  • برند تولید کننده 
  • نوع نخ بکار رفته در پارچه 
  • کیفیت پارچه 
  • مقاومت پارچه 
  • طرح و رنگ پارچه ها 
  • و سایر موارد دیگر 

با در نظر داشت این مسائل است که قیمت گذاری پارچه ها صورت می گیرد و ما شاهد تنوع نرخ ها در بازار می باشیم. 

جناب آقای مهدی خسروانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه ما شما را به خرید بهترین انواع پارچه تریکو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

پاسخی بگذارید

Call Now Buttonتماس بگیرید